BITIRUVCHI O‘QUVCHILARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Tojiyeva Gulzoda Raximboyevna,; Matchanova Xosiyat Matnazarovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushu  maqolada  yuqori  sinf  o’quvchilarini  oilaviy  hayotga  tayyorlashning psixologik masalalari haqida ma’lumotlar berilgan.