SHAXSLARDA OʻZ-O’ZINI BAHOLASH,OʻZINI TARBIYALASH TUYGʻULARINI SHAKLLANISHI - Shoiraxon Jumanazarova Jongirovna; Samandarova Nafisa Matkurbanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA O’zini-o’zi  baholash  jamoadagi  faoliyati,  mavqeini,  uning  boshqa  a’zolariga o’zining munosabatini baholashni o’z ichiga oladi. Shaxsning faolligi, uning jamoa faoliyatida  ishtiroki  uning  o’zini-o’zi  tarbiyalashga  intilishi,  o’zini-o’zi  baholash darajasiga bog’liqdir.