8-SINF ALGEBRA DARSIDA CHIZIQLI TENGLAMALAR VA ULARNING AMALIY QO‘LLANILISHI - Rustamova Zamiraxon Turg’unboy qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  8-sinf  algebra  kursidagi  chiziqli  tenglamalar mavzusi  ilmiy  uslubda  yoritilgan.  Chiziqli  tenglamalarning  nazariy  asoslari,  ularni yechish  usullari  va  amaliy  hayotdagi  qo‘llanilishi  misollar  bilan  tushuntirilgan. Shuningdek,  bu  mavzuni  o‘quvchilarga  samarali  o‘rgatish  uchun  metodik yondashuvlar tavsiya qilingan.