YOSHLARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISH YUZASIDAN SAMARALI ISHLARNI TASHKIL ETISHDA TA’LIM MUASSASALARINING OʻRNI VA AHAMIYATI - Avezova Lola Hasanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  oʻquvchilarni  toʻgʻri  kasbga  yoʻnaltirishdagi muammolar amaliyotdagi kamchiliklar ularni bartaraf etish yoʻllari haqida qisqacha fikr yuritamiz.