BOLA TARBIYASIDA OILANING O’RNI - Karimova Nargiza Boxtiyorovna; Bekchanova Zaynabjon Ramonovna; Rajabova Sayyora Rahimberganovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Oila  bolaning  jismoniy  kamolotidagina  emas,  balki  ma’naviy kamolga yetishida ham muhim vosita bo‘lib xizmat qiladi. Farzand tarbiyasi ota-ona va  jamiyat  oldidagi  eng  zarur  va  e’tibortalab  vazifa  hisoblanadi.  Farzandning jismoniy, ruhiy va aqliy kamolotiga bolalikdan e’tibor qaratish lozim. Odamning inson sifatida shakllanishi ham uning bolaligidan boshlanadi. Yaxshi, go‘zal tarbiya olgan bolalar ulg‘aygach, xush axloqli, go‘zal odobli insonlar bo‘lib yetishadi.