OʻSMIRLIK DAVRIDA BOLALARNING RUHIY SHAKLLANISHIDA OILANING OʻRNI VA AHAMIYATI - Shodiyeva Nilufar Shokir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: “Oila ham ijtimoiy institut, ham kichik guruh ekanligidan kelib chiqib,  unga  quyidagicha  ta’rif  berish  mumkin:  oila  -  bu  uyushgan  ijtimoiy  guruh bo‘lib,  uning  a’zolari  umumiy  hayot,  nikoh  yoki  qarindoshlik  munosabatlari  bilan, shuningdek,  jamiyatning  jismoniy  ehtiyojlari  tufayli  ma’naviy  javobgarlik  bilan bog‘lanadi”