TIL KO‘NIKMALARINI UYG‘UNLASHTIRISHDA LOYIHA ASOSIDA TA’LIMNING O‘RNI - Qobuljonova Xurshida; Nodirbek Hamidov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  xorijiy  til  ko‘nikmalarini  integratsiyalashgan tarzda rivojlantirishda loyiha asosida ta’limning tutgan o‘rni yoritilgan. Loyiha asosida ta’lim o‘quvchilarning eshitish, o‘qish, yozish va gapirish ko‘nikmalarini uyg‘un holda shakllantirishga yordam beruvchi samarali metod sifatida ko‘rib chiqiladi.