HIMOYALANGAN AXBOROT TIZIMLARIDA FUNKSIONAL TALABLAR. HIMOYA AUDITI, IDENTIFIKATSIYA VA AUTENTIFIKATSIYA - Ro‘ziqulova Fotima; Suyarov Akram (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya   Ushbu maqolada himoyalangan axborot tizimlarida funksional talablar, himoya auditi, identifikatsiya va autentifikatsiya tizimlarining ahamiyati, ishlash prinsiplari va ularga  qo‘yiladigan  talablar  yoritilgan.  Axborot  xavfsizligini  ta’minlashda  ushbu komponentlarning har biri muhim rol o‘ynaydi. Maqolada texnik jihatlar, normativ talablar, amaliy tajribalar va tavsiyalar asosida mavzu chuqur tahlil qilinadi.