INSON O‘Z JONIGA NEGA QASD QILADI YOKI SUITSID NIMA? - Fozilova Fazilat Otaboyevna; Abdullayeva Zebo Maqsudovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabda psixologning olib borayotgan ishi, boshqa  fanlar  bilan  bog  ‘liqligi  va  ta’lim  taraqqiyoti  uchun  islohotlarning  o‘rni. Ta’lim-tarbiya  berishda  shaxs  shakllanishida  yoshlarimizning  qalbida  ona  yurtga sadoqat va fidoiylik tuyg ‘ularini shakllantirish xususida mulohazalar yuritamiz.