OILADAGI SIBLING MUNOSABATLAR - Turdiyeva Nigora G'ani qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  oiladagi  sibling  (aka-uka,  opa-singil)  munosabatlarining psixologik va ijtimoiy jihatlari o‘rganiladi. Siblinglar o‘rtasidagi muloqot jarayoni, ular orasidagi  raqobat  va  hamkorlik,  shuningdek,  bu  munosabatlarning  shaxs shakllanishiga ta’siri yoritiladi.