BOLA XULQIDAGI NEGATIV SIFATLAR SHAKLLANISHIGA OILAVIY MUNOSABATLARNING TA’SIRI - Xojiyeva Muazzam Toxirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  bolalar  bola  xulqidagi  negativ  sifatlar shakllanishi  va  unga  oilaviy  munosabatlarning  ta’siri,  salbiy  o‘zgarishlarga  sabab bo‘luvchi  omillar,ularning  sabablari,  bolalar  ruhiyatiga  ta’siri  va  bartaraf  etish bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.