RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANGAN HOLDA IJTIMOIY LOYIHALAR SAMARADORLIGINI BAHOLASH - Ubaydullayev Olimjon Ubaydulla o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada raqamli texnologiyalar yordamida ijtimoiy loyihalar samaradorligini  baholash  metodikasi,  mezonlari  va  texnik  vositalari  tahlil  qilinadi. Zamonaviy axborot texnologiyalari ijtimoiy sohalarda monitoring, baholash va tahlil jarayonlarini avtomatlashtirish, obyektivlashtirish va shaffoflashtirish imkonini beradi. Baholashda  foydalanilayotgan  raqamli  vositalar,  ularning  afzalliklari  va  mavjud muammolari, shuningdek, xalqaro tajribaga asoslangan holda takomillashtirish yo‘llari muhokama qilinadi.