SHAXSLARDA SUITSIDAL XULQ-ATVORNING SHAKLLANISHI HAMDA BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Adiba Rajabova Rasulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  suitsidal xulqni  psixokorrekiya  qilish  usullari berilgan  bo’lib,  shaxs  shakllanishi  va  rivojlanishi  masalalariga  ham  alohida  e’tibor berilgan.