KONSTITUTSIYAVIY HUQUQ TUSHUNCHASI, PREDMETI VA MANBALARI - Raxmatullayev Jahongirmirzo (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  Konstitutsiyaviy  huquq  tushunchasi, predmeti va manbalari haqida malumot beriladi.