KONSTITUTSIYA-ERKIN VA FAROVON HAYOT GAROVI - Sobirova Ruxshonabonu (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.Ushbu  maqolada  konstitutsiyaning  ijtimoiy  hayotdagi  o‘rni ,davlat  va  shaxs  o‘rtasidagi  munosabatlar,  undagi  huquq  va  majburiyatlar,  jamiyat hayotidagi qonun ustuvorligi haqida bayon etilgan.