ALOHIDA TOIFADAGI OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASH MUAMMO VA YECHIMLARI - Muqimova Dildora Nasriddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotosiya:  Psixolog  o'quv  faoliyati  qiyin  bo'lgan  bolalarning  aqliy rivojlanishiga,  o'quv  fanlari  materiallari  asosida  ta'lim  qobiliyatlarini shakllantirishga  hissa  qo'shadigan  tuzatish  va  rivojlantirish  ishlarini  olib  boradi. Rivojlanishda og'ishayotgan bolalar, shuningdek maktab dasturini o'zlashtirmagan turli sabablarga ko'ra bolalarni diagnostik tekshiruvdan o'tkazadi.