OʻQUVCHILAR BILAN INDIVIDUAL ISHLASHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Siddikova Ozodaxon Avazovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Ta’lim  sifatini  oshirish  uchun  o‘quv-tarbiya  muassasalari  va  pedagoglar barchaning  e’tibori  markazida  bo‘lishi  kerak.  Biz  yashayotgan  asr  ham  ijtimoiy o'zgarishlar,  ham  ilmiy-texnika  taraqqiyotining  asosini  tashkil  etgan  buyuk  ta'lim yutuqlari bilan ajralib turadi.