O‘SMIRLIK YOSHIDAGI BOLALAR BILAN ISHLASHNING IJTIMOIY- PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Safaraliyev Matlab Norboyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  O’smirlar dunyoqarashqarashlari bilan bog’liq bo’lgan masalalar bilan  qiziqa  boshlaydilar,  ulaming  kamalak  va  yoshlar  ittifoqida  ishtirok  qilishlari bunday qiziqishlaming o’sishiga ko’p jihatdan yordam beradi.