SHAXS XOTIRA FAOLIYATINI ISHDAN CHIQARISHGA SABAB BOʻLUVCHI OMILLAR VA ULARNI OLDINI OLISHNING SOGʻLOM PSIXOLOGIK USULLARI - Murodova Gulnoza Ablakulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Xotirani  zaiflashishiga  olib  keladigan  odatlar.  Chekish,  spirtli ichimliklarni  me’yoridan  ortiq  iste’mol  qilish,  jismoniy  harakatsizlik,  sabzavot  va mevalarni kam iste’mol qilish kabi nosog’lom odatlar xotira va fikrlash qobiliyatini sezilarli darajada yomonlashtiradi.