ORKESTRDA JO‘RNAVOZNING O‘RNI - Xolmatova Nargizaxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolad, shaxsning estetik madaniyati tarkibiy qismlarini yoshlar  madaniyatining  rivojlantirishida  ijodiy  faoliyat    bilan  bir  qatorda  xalq cholg‘ulari o‘quv orkestrining ijodiy jamoa sifatida o‘ziga xos tomonlari va ularning talabalarga  estetik  madaniyatini  shakllanishidagi  ahamiyati  haqida  ma'lumotlar keltirilgan.