QUR’ONIYLAR TOIFASINING DA’VOLARI VA AHLI SUNNA IMOMLARINING ULARGA JAVOBI - Ibrohimov Ismoiljon Akramjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Qur’on  va  sunnat  shariyatning  bir-biridan  ajralmas  bo’lgan manbaidir.  Qur’oni  Karimni  payg’ambarimiz  Muhammad  sollallohu  alayhi vasallamning sunnatlari va hadislarisiz tushunishning iloji yo’q. Chunki, Qur’on u zotga nozil bo’lgan. Shu sabab undagi ma’nolarni eng yaxshi biladigan odam, bu – Payg’ambarimiz alayhissalomdir. Bu borada noto’g’ri g’oyalarni tarqatayotganlar va Qur’ondagi  ba’zi  oyatlarni  o’zining  fikri  bilan  tafsir  qilib,  sunnatni  inkor  qilishga urinayotgan  toifalarga  ahli  sunna  val  jamoa  ulamolari  tomonidan  yetarlicha raddiyalar berilgan.