YOSH BASKETBOL BILAN SHUG‘ULLANUVChI O’QUVCHILARNING UMUMIY CHIDAMLILIGINI TARBIYALASH - Ilyosboyev Sirojiddin Baxtiyor oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  yosh  basketbolchilar  o'rtasida  umumiy chidamlilikni  rivojlantirish  bilan  bog'liq  muammolar  ko'rib  chiqilgan.  Hozirgi adabiyotlarni o'rganish, ta'lim usullarini tahlil qilish va so'nggi tadqiqotlar natijalarini taqdim  etish  orqali  maqola  yosh  sportchilarda  chidamlilikni  qanday  samarali rivojlantirish mumkinligi haqida to'liq ma'lumot berishga qaratilgan.