SHAXSLARARO MUNOSABATLARDA MULOQOT KOʻNIKMALARINI SHAKLLANISHI - Boboxonov Bekzod Panji oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Muloqot  faqat  insonlarga  xos  boʻlgan  jarayondir.  Kishilarda  faoliyat jarayonida bir - birlariga nimanidir aytish istagi tugʻiladi.Muloqot - odamlar oʻrtasida birgalikdagi  faoliyat  ehtiyojlaridan  kelib  chiqadigan  bogʻlanishlar  rivojlanishining koʻp qirrali jarayonidir.