OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING YOSHLAR ONGIGA MA’NAVIY VA PSIXOLOGIK TAʼSIRLARI - Axmedova Ra'noxon Ismoilovna,; Axmedova Holisxon Saminovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Yoshi, kasbi, qiziqishlaridan qatiy nazar xar bir inson axborotlar olamiga kirib boradi, ularni qabul qiladi, о’zlashtiradi, muomalada bo‘ladi. Manashu keng  qo‘lamdagi  axborotlari  istemolchilarini  katta  qatlami  sifatida  o‘smirlarni ko‘rsatish  mumkin. Sir emaski, zamonaviy  o‘smir  o‘z rivojlanish  mohiyatiga  ko‘ra murakkab dunyoda yashamoqda.