MATNDAGI OMONIM VA KO‘P MA’NOLI SO‘ZLAR VA ULARNING BADIY-ESTETIK HAMDA USLUBIY XUSUSIYATLARI - Hokimjonova Dilobarxon Joʻrabek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  tilshunoslikdagi  omonim  va  koʻp  maʼnoli soʻzlarning oʻzaro maʼnolari haqida aytiladi, ularning farqli va birlashtiruvchi belgilari xususida  siz  yuritiladi  hamda  omonim  va  koʻp  maʼnoli  soʻzlarning  badiiy  estetik, uslubiy xususiyatlari tahlilga tortiladi.