ESHITISHDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALARGA KOXLEAR IMPLANTATSIYA OPERATSIYASINI O‘TKAZILISHINING ME’YORIY HUQUQIY ASOSI - Jo‘raxo‘jayev Muhammadaziz; Mamatisayeva Surayyo; Axmedova Vazira; Mirzayeva Umida; Qodirova Mahzuna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  eshitishni  tiklashning  zamonaviy  usuli bo‘lgan koxlear implantatsiya operatsiyasi va uning eshituv idrokiga samarali ta’siri,  koxlear  implantatsiyadan  so‘ng  eshituv  reabilitatsiyasining  pedagogik usullari haqida so‘z boradi.