QO‘SHIN TURLARIGA OID AYRIM ASKARIY QISM NOMLARINING YASALISHI - Suyunova Dildora Sadriddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA   Ushbu  maqolada  Sohibqiron  Amir  Temur  davlat  boshqaruvidagi  qo‘shin turlarining tarkibi, morfologik jihatdan harbiy atamalarning so‘z yasalish (affiksal yoki kompozitsion) tizimi ochib beriladi.