TIJORAT BANKLARIDA ISTE'MOL KREDITLARINI SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI - Soxibjonov Asadbek Sobirjon O’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tijorat banklarining iste’mol kreditlari berishdagi muammolar va ularni kamaytirish strategiyalari yoritib berilgan. Har sohada bo‘lgani kabi  bank  tizimida  ham  mavjud  kamchiliklar  iste’molchilar  uchun  bir  qancha murakkabliklarni keltirib chiqarmoqda. Maqolada asosan iste’mol kreditlari va ularni takomillashtirish  yo‘llari  bayon  etilgan.  Bundan  tashqari  mamlakatimizning  ayrim tijorat banklaridagi iste’mol kreditlari haqida ham umumiy tushunchalar berib o‘tilgan.