RASHID XO‘JAMOV SHE’RIYATIDA STILISTIK FIGURALAR VA EKSTRALINGVISTIK VOSITALARNING POETIK FUNKSIYASI - Mahliyoxon Xoshimova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada    turli  lingvistik  vositalar  haqida  ma’lumotlar keltirilgan,  shoir  Rashid  Xo‘jamov  ijodidan  nolisoniy,  stilistik  figuralar  aniqlanib, tahlilga tortilgan.