ENDOKRIN SISTEMA: ILMIY SHARH - Ibodulla Tursinmetov; Abdinumonova Osiyo (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  endokrin  sistemaning  inson  organizmidagi  asosiy  tarkibiy qismlari,  ularning  vazifalari,  gormonlar  orqali  amalga  oshiriladigan  muvozanat  va regulyatsiya jarayonlari, shuningdek, ushbu sistemaning buzilishi bilan bog‘liq keng tarqalgan kasalliklar ilmiy asosda