MUVAFFAQIYAT SARI BIRINCHI QADAM - Jabborova Fotima Toshpo‘latovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Kerol Duek                   Kirish  Muvaffaqiyatning  yagona  o’lchovi  va  hayotda  qanday  muvaffaqiyatli  bo’lish mumkin  degan  savolga  birgina  aniq  javob  mavjud  emas.  Biroq,  muvaffaqiyatli insonlarning ba’zi odatlariga nazar solib, o’z kundalik hayotingizga tatbiq etish mumkin bo’lgan  yangi  taktika  va  strategiyalar  haqida  bilib  olishingiz  mumkin.  Ushbu  aqliy salohiyatlarni  rivojlantiring  hamda  parvarishlang  va  vaqti  kelib  hayotda  siz  istagan muvaffaqiyatga albatta erisha olasiz. Psixolog tomonidan olib borilgan tadqiqotlar shuni ko’rsatmoqdaki, o’zgarmas tafakkur  egalari  muvaffaqiyat  bu,  mashaqqatli  mehnat  natijasi  emas  balki  tug’ma xislatlar  natijasidir,  aql-idrok  esa  statik  va  o’zgarmas  deb  hisoblashadi.  Ular  inson bunday  iste’dodlarga  ega  bo’lib  tug’ilishi  yoki  buning  aksi  bo’lishi  mumkin,  deb bilishadi.