YOSHLAR ORASIDA VERTUAL OLAMGA QARAMLIKNI OLDINI OLISHNING HAMDA ULAR OʻRTASIDA SOGʻLOM PSIXOLOGIK MUHITNI SHAKLLANTIRISHNING DOLZARB MAS’ALALARI - Rasulova Nilufar Utkur qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Virtual  borliq  bizga  boshqa  dunyoga  tashrif  buyurish,  dam  olish  va muammolardan  tanaffus  qilish,  shuningdek  yangi  hissiyotlarni  olish  imkoniyatini beradi, ammo uning salbiy tomonlari ham bor. Virtual olamga tez-tez sho‘ng‘ish bilan, odam o‘z qahramonining roliga juda odatlanib qolishi mumkin, bu uning hayotdagi xatti-harakatlariga ta’sir qiladi.