OʻQUVCHILARDA ADDIKTIV XULQ-ATVORNI BARTARAF ETISHDA KORREKSION MASHGʻULOTLARNI TOʻGʻRI TASHKIL ETISHNING OʻRNI VA AHAMIYATI - Boyanbaeva Sholpanay Baxitbaevna; Eraliyeva Saragul Xojabaevna; Eshmuratova Amina Togizbaevna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Yosh  avlod  oʻrtasida deviant xulq-atvorning  rivojlanishi  va  jamiyatdagi jinoyatchilik  hodisalarining  oʻsishi  oʻrtasida  toʻgʻridan-toʻgʻri  bogʻliqlik  mavjud. Noqonuniy  xatti-harakatlar  qilish  istagi  bolalar  va  oʻspirinlarning deviant xatti-harakatlari rivojlanishi bilan ortib bormoqda.