BUYUK BRITANIYA VA MALAYZIYADA ISLOM MOLIYA MUASSASALARINI SOLIQQA TORTISH YO‘NALISHLARI - Yoqubjonov Javohir Farhodjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada,  moliyaviy  tizimi  rivojlangan  mamlakatlar, xususan, Angliya va Malayziyaning soliq tizimini takomillashtirish yo‘llari haqida so‘z boradi.