BOLALAR UCHUN CHET TILI DARSLARIDA MUSIQANING AHAMYATI - Matqosimova Mohira Erkinbek qizi; Jumaboyeva Ra'no G'ayratbek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Musiqa  uzoq  vaqtdan  beri  turli  fanlar  bo'yicha  o'rganishni kuchaytirish uchun kuchli vosita sifatida tan olingan va chet tillarini o'rganish bundan mustasno emas. Musiqani til ta'limiga integratsiyalash o'rganishni yanada qiziqarli va samaraliroq qilish mumkin.  Mazkur  maqolada maktabgacha va boshlang'ich yoshdagi bolalarda  nemis tili va ingliz tili darslarida musiqa va qo'shiqlardan foydalanishning samarali  usullari,  bu  metodning  dars  jarayonlarida  qanday  ko'nikma-malakalarga erishishda yordam berishi to'g'risida malumotlar keltirib o'tilgan.