SOVET DAVRINI OʻQITISHNING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI. - Hojiakbar Komilov Umidjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu ilmiy maqola yurtimiz tarixining bir bo’lagi bo’lgan Sovet davrining  bugungi  davrda  o’qitishning  ahamiyati,  ushbu  davrning  yutuq  va kamchiliklari  haqida  shuningdek  ushbu  davrni  bugungi  kunda  Sovet  davrining o’qitilishi borasida so’z boradi.