АҚЛИ ЗАИФ БОЛАЛАР ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ЙЎЛЛАРИ - Муҳаммадазиз Жўрахўжае,; Ахмедова Вазира,,; Мирзаева Умидахон,; Маматисаева Сурайё, (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация.Ушбу  мақолада  ақли  заиф  болаларнинг  ўзига  хос ривожланиши  ва  бу  жараёнда  ўқитишнинг  аҳамияти  очиб  берилган.  Матнни ўқиш, мулоқот қилишга ўргатиш усуллари ажратиб берилган.