INTERNET VA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR: YANGILIKLAR, IMKONIYATLAR VA TAHDIDLAR - Isomiddinova Sarvinoz Alisher qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Bugungi kunda internet va zamonaviy texnologiyalar inson hayotining ajralmas qismiga aylangan. Ular nafaqat kundalik faoliyatni, balki iqtisodiy, siyosiy, ta'lim va madaniy  sohalarni  ham  o'zgartirmoqda.  Internetning  rivojlanishi  bilan  birga, texnologiyalar  ham  tez  sur'atlar  bilan  o'zgarib  bormoqda.  Shu  bilan  birga,  bu texnologiyalarning keltirgan yutuqlari bilan birga, ayrim tahdidlar va muammolar ham yuzaga kelmoqda.