ALOHIDA TA’LIM EXTIYOHLARI BO’LGAN (AQLI ZAIF ) BOLALAR BILISH FAOLIYATINI TIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Nabiyev Ravshanjon Shavkatjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Bu maqolada aqli rivojlanishida nuqsoni bo’lgan o’quvchilarning bilish faoliyatinining o’ziga xos xususiyatlari, korreksiyalash usullari keltirib o’tilgan. Aqliy  nuqsonga  ega  bo’lgan  o’quvchilarda  bilish  faoliyatining  psixologik  ishlar keltirib o’tilgan.