EMOTSIYA HAQIDA TUSHUNCHA. EXTIROS, KAYFIYAT, JAZAVA - Niyozmatova Zamiraxon Muxtarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Odam tashqi muhitdagi turli-tuman narsa va hodisalarni idrok qilar ekan, hech vaqt bu narsalarga batamom befarq bo‘lmaydi. Odamning aks ettirish jarayoni doimo faol xarakterga egadir.