KASBIY SO’NISH - Majidova Dilafruz Xayrullayevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  shaxsning  kasbiga  nisbatan  faolligi  va qiziqishini so'nishi mexanizmlariga e'tibor qaratilgan, shu bilan birga mazkur xolatdagi shaxslarga qanday yordam berish yo 'llariga to 'xtalib o 'tilgan.