JISMONIY TARBIYА MASНG’ULOTINI TASНKIL ETISНDA TA’LIM VA TARBIАNING O’RNI HAMDA YАNGI INNOVASION TЕXNOLOGIYАLARDAN FOYDALANISН - Siddiqov Botirjon Valixanovich,; Sharipov Asadbek Abdulhakim o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  bolalarda  jismoniy  qobiliyat,  harakat  malakalari  va ko‘nikmalarini  rivojlantirishga  yordam  beradigan,  bola  shaxsini  tarbiyalashda kompleks  yondashish  masalalari  hamda  yangi  innvatson  texnologiyalardan foydalanish tartibi yoritilgan.