JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA O’QITISH MЕTОDLАRIDAN SАMАRАLI FOYDALANISH - Sharipov Asadbek Abdulhakim o’g’li; Siddiqov Botirjon Valixanovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  jismoniy  tarbiya  darslarida  o’qitish  mеtоdlаridan sаmаrаli foydalanish jihatlari tadqiq etilgan.