ONA VATAN, EL-YURTGA SADOQAT RUXIDA YASHASH BARCHAMIZNING BURCHIMIZDIR. - Dadabayev Doniyor Axmadjonovich; Sharipov Asadbek Abdulhakim o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  harbiy-vatanparvarlik  va  ma’naviy-  axloqiy tarbiya masalalariga  e’tibor  qaratilgan.  Yosh  xodimlarning  vatanparvarligi, ma’naviyati,  ahloqi va  saviyasini  ko‘tarish,  unga  ijobiy  ta’sir  etuvchi  harbiy vatanparvarlik va ma’naviy-axloqiy tarbiyani yanada rivojlantirish va takomillashtirish bo‘yicha fikirlar bayon etilgan.