MIOKARD INFARKTI : SABABLARI, BELGILARI, TASHXIS VA DAVOLASH YO’LLARI - Ibodulla Tursinmetov; Fayziyeva O’g’ilxon Amrulloyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada miokard infarktining sabablari, xavf omillari, klinik belgilari, tashxislash  usullari  hamda  zamonaviy  davolash  yo‘llari  haqida  batafsil  ma’lumot berilgan.  Shuningdek,  infarktdan  keyingi  reabilitatsiya  va  kasallikning  oldini  olish bo‘yicha profilaktik choralar yoritilgan. Maqola tibbiyot yo‘nalishida tahsil olayotgan talabalar,  shifokorlar  hamda  yurak  salomatligi  bilan  qiziqadigan  keng  kitobxonlar ommasi uchun mo‘ljallangan.