BOLALAR OʻRTASIDA BULLING HOLATLARINI OLDINI OLISH YUZASIDAN PEDAGOG VA PSIXOLOGLARGA TAVSIYALAR - Uroqova Sokina Xudoyshukur qizi; Xoliyorov Oʻtkir Ibrohimovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Bulling muntazam  ravishda takrorlanib  turadigan  boshqa bolaga qasddan zarar yetkazishdir.