IJTIMOIY HIMOYAGA MUHTOJ INSONLARGA – PSIXOLOGIK XIZMATNING AHAMIYATI - Rasulov Muhriddin Komiljon oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Psixolog  insonlar-ni  tinglaydi,  empatiya  orqali  munosabatda bo‘ladi.  Insonlarni  boricha  qabul  qiladi.  Xatolarini  ko‘rsatadi,  hayotini  yaxshi tomonga  o‘zgarishiga  yordam  beradi.  Maqsadlari  sari  ruhlantiradi.  “Inson” markazlari  psixologlari  insonlarga  stress  va  depressiya  holatlaridan  chiqishda ko‘maklashadi, salbiy his-tuyg‘ularni ijobiy holatga o‘zgartirishga yordam beradi.