YOSH DAVRLARINING SHAKLLANISH JARAYONIDA SHAXSLARNING PSIXOLOGIK HOLATI - Esanova Gullola Tursunovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Yoshlik  davri  kasbiy  va  shaxsiy  o'zini  o'zi  belgilashning boshlanishi  bilan  bog'liq  -  maktabda  o'qish  tugashi,  kasbiy  tayyorgarlikning boshlanishi yoki birinchi mustaqil mehnat faoliyati, shaxsiy bog'lanishlar kuchayib bordi. Yoshlarning etakchi faoliyati hayotda o'z o'rnini izlashdir.