PEDAGOGIK PSIXOLOGIYANING SHAXS SHAKLLANISHIDAGI OʻRNI VA AHAMIYATI - Ro'zimboyeva Shahlo Komil qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Pedagogik  psixologiya -  taʼlimva tarbiya muammolarini  tadqiq qiladigan psixologiya sohasi.  U  shaxsning  maqsadga  muvofiq  rivojlanishini,  bilish faoliyatining  va  insonda  ijtimoiy  ijobiy  sifatlarni  tarbiyalashning  psixologik muammolarini oʻrganadi.