“KIMYO FANINI O‘QITISH METODIKASI: SAMARALI DARS BERISH USULLARI VA YONDASHUVLAR” - XAZRATQULOVA RAISA ORMONBEKOVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu mavzu kimyo fanini o‘qitishda samarali dars berish usullari va  yondashuvlarni  o‘rganishga  bag‘ishlangan.  Kimyo  darslarida  o‘quvchilarning qiziqishini oshirish,  mavzularni  yaxshiroq  tushunishga  yordam  berish  va bilimlarni mustahkamlash maqsadida turli pedagogik metodlar tahlil qilinadi. Mavzu zamonaviy ta’lim  texnologiyalari,  interfaol  usullar  va  innovatsion  yondashuvlar  orqali  kimyo ta’limini yanada samarali qilish yo‘llarini ko‘rsatadi.